Відомий український актор, гуморист, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов продовжує підтримувати воїнів ЗСУ та подарував їм корисний презент. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Єгор Крутоголов із перших днів повномасштабного російського вторгнення активно підтримує українських захисників, займаючись волонтерством. Робить це він не сам, а в компанії своїх колег зі сцени із "Дизель шоу".

Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram
Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Єгор Крутоголов показав, як передав воїнам корисний презент, який стане у нагоді для відплати окупантам – повнопривідний позашляховик. Необхідність у таких "монстрах" завжди є, особливо якщо підрозділ працює на найгарячіших напрямках.

Дизель Студіо. Фото: Instagram
Дизель Студіо. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ще одну тачанку передав сьогодні від Благодійний Фонд Дизель нашим воїнам)) Головне – дизель, повний привід, та ще мотор із коробкою Mercedes)) Пхнемо далі, до перемоги!", - підписав публікацію гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Танкович із "Дизель шоу" зізнався, скільки білорусів вірять вусатому дружку путіна: "Залишився здоровий глузд".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".