З початку російського військового вторгнення 24 лютого 2022 багато українців чекає реакцій від зірок, які знаходяться на території Росії.

Але реальність така, що багатьом людям "за поребриком" важливіше їхні гроші та слова на землях путіна, а не життя людей в Україні. Однією з таких виявилася 57-річна співачка Маша Распутіна. Вона виступала у дуетах із Кіркоровим, була запрошена на зйомки "95 Кварталу". Її хіти "Гімалаї", "Грай, музикант", "Я народилася в Сибіру" та "Кружить музика" співали всі.

Маша Распутіна
Маша Распутіна

Варто зазначити, що саме на одному з концертів "Квартал 95" Распутіна під час розмови з тоді ще коміком Володимиром Зеленським зазначила, що Київ - мати міст росіян, що доводить той факт, що українці та росіяни - один народ. Весь зал її посміяв і освистав.

То що зараз ця російська "троянда чайна" робить, поки армія путіна вбиває український народ?

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Як тривожний цей хиткій світ! Всі ми зараз переживаємо за наш слов'янський - братський світ. Геніальний Російський поет, Леонід Петрович Дербенєв, з яким я мала щастя працювати і створювати справжні пісенні шедеври, сьогодні як ніколи актуальні його приголомшливі вірші. Пісня "Мамині сни" ", Яку поет писав спеціально для мене, сьогодні дуже актуальна і значуща!" ... ... гинуть хлопчики в касках, щоб я народилася! " - Написала у своєму блозі Распутіна 7 квітня.

З чого випливає, що вона також підтримує війну, яку розгорнув путін в Україні.

У коментарях з'явилися ті, хто спробував заткнути такі промови Маші: "Мовчала б краще", "Дітки та мирні жителі по інший бік теж гинуть через хлопчиків у касках ... ваших хлопчиків", "Зупиніть війну!", "Зупиніть тупість путіна" ", "Ніхто не повинен гинути! Матері не для цього народжували своїх синів!", "Ганьба! Оспівувати вбивць дітей, жінок старих. Хто їх кликав? Не думаю що це виступ від великого розуму. Слава Україні!...", " Ваші хлопчики перш ніж здохнути ґвалтують дітей та жінок!", "Проклята Росія і ваш Путін горите в пеклі", " Ви переживаєте за "братський світ"? Приїжджай сусідка сестра, до Маріуполя. Подивися, який Ваш народ. Гвалтівники, педофіли та вбивці Немає більше ніякого братнього Миру, і слов'янського Народу!

Скріншот коментарів до посту Маші Распутіної
Скріншот коментарів до посту Маші Распутіної

Нагадаємо, що Кіркоров заступився за Пугачову з Галкіним і почав називати речі своїми іменами, Симоньяну дісталося.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських достукалася до Ані Лорак і смачно "плюнула" до неї: "Кіркоров сказав мовчати та думати на 2 роки вперед".