Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 590 тисяч людей.

Артистка вийшла на зв'язок із "живою" Insta Stories після моторошного бомбардування всієї України 10 жовтня, яка знову змусила мирне населення боятися і ховатися в укриттях, а деякі навіть постраждали через випущені ракети. Кадри руйнувань та новини за той день викликають масу бурхливих емоцій та хвилю ненависті до росіян.

ракетні удари по Києву
ракетні удари по Києву

Співачка розмістила відео, де високо в небі гордий орел намотує кола. Вона заявила, що він разом із системами ППО та ЗСУ охороняє українців.

"Охорона у нас що треба! Ідіть геть з України, сволота!" - заявила розгнівана Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ще знаменитість пообіцяла, що зрештою російські окупанти поплатяться за кожне відібране життя та зруйнований будинок. Виразилася вона у грубій, але сміливій формі.

"Вам все одно вже п*зда!!!" - підбила підсумки Даша.

Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва
Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва після відвертих спокусливих фото, серйозно взялася за зброю: "Жарти геть!"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва показала чоловічий статевий орган та спеціальну "дірочку": "Чому?"

Також портал Знай.ua писав, що Wellboy пустив слини на пишні груди Даші Астаф'євої, забувши Арестовича та Гордона: "Це все вишні"