Легенда українського футболу Андрій Шевченко, якого знає весь футбольний світ, особливо після виступів у "Мілані".

Чоловік періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Зараз він поділився серією фотографій та відео з спортивного заходу - церемонії вручення "Золотого м'яча".

Андрій Шевченко із дружиною, фото: Instagram
Андрій Шевченко із дружиною, фото: Instagram

"Special night from the Ballon D'Or", - пише Андрій Шевченко у публікації.

Йому дали можливість виступити зі сцени та вручити "Золотий м'яч", але не Каріму Бензему, а футболістці у складі "Барселони" - Олексії Путельяс. У Андрія Шевченка запитали, чи має він якесь звернення до всіх, хто дивився цю церемонію. Він дуже пишається тим, як українці виборюють свою свободу. І закликав допомагати нашій країні, адже війна все ще продовжується.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потім Андрій Шевченко поділився архівним знімком, на якому він перебуває з Дідьє Дрогба. І свіжим - з Роналдо, Зіданом та Фігу.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

"Чемпіон і наша легенда", "Дякую тобі, легенда, що ти робиш для українців", "Бензема? Ну дуже цікаво, хоча так, він заслужив напевно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Народний топ" видатних українців усіх часів: хто посів почесне місце поряд із Зеленським

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Шевченко назавжди запам'ятає тих, хто віддав життя за Україну: "Незламні"

Знай.ua писав, Андрій Шевченко, легенда українського футболу, показав як у 44 роки виглядає його дружина – американська модель