Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка та бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 Дар'я Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

На цей раз вона розповіла, з яким настроєм йде на змагання. За її словами, це одне з найбільш поставлених їй питань.

Білодід впевнена, що кожна людина індивідуальна і тому всі реагують на атмосферу змагань по-різному. Хтось входить вчасно до бойового настрою, хтось - не вчасно, а хтось взагалі не вміє до нього входити.

Дар'я Білодід, фото з Instagram
Дар'я Білодід, фото з Instagram

"Відповідно це сильно позначається на результаті в гірший бік. Я вважаю, що спортсмена потрібно привчати до змагань ще з дитинства. При цьому не лише до маленьких змагань у маленьких залах, а намагатися виїжджати на міжнародну арену, у великі зали з трибунами та атмосферою". справжніх серйозних змагань" , - вважає спортсменка.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Вона розповіла, що так відбувалося її дитинство.

"Я з дитинства звикла виступати за кордоном, мої перші змагання за кордоном проходили в Будапешті, тоді мені було 8 років. З цього віку тренери регулярно стали мене "обкатувати" і привчати до такого формату змагань. Тому, коли я підросла і почала виступати за кадетам, юніорам та дорослим, мені було легше, я спокійно реагувала на атмосферу чемпіонатів Європи та Світу, у той час, коли інших лякали великі зали та трибуни з уболівальниками" , - ділиться вона.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

Білодід додала, що не варто робити зі слова "чемпіонат" щось особливе, всі змагання потрібно сприймати однаково.

"Не важливо, це кубок Європи чи чемпіонат Світу. І там, і там беруть участь такі ж люди, як і ви, у них дві руки та дві ноги. Мандраж є у всіх, просто хтось його спрямовує у правильне русло, а хтось Мене ніколи не бентежили вік, титули та результати моїх конкуренток, тому що я знала, що я можу виграти...» , - зізналася чемпіонка.

Нагадаємо, що Дар'я Білодід зустріла 22-річчя на день обстрілу України та в смутку через поразку на чемпіонаті.

Раніше ми повідомляли, що дзюдоїстку Дар'ю Білодід хочуть бачити новою "Холостячкою": може "потягатися" з Мішиною та Огнєвіч.