Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 615 тисяч людей.

Влада Седан 20 жовтня святкує 27-річчя та загадує бажання, які вперше будуть пов'язані не з матеріальними речами, а з мирним небом над Україною.

Скріншот з Instagram, Влада Седан
Скріншот з Instagram, Влада Седан

"Я ніколи не могла уявити, що живучи у Лондоні, буду мріяти про можливість сісти в літак і прилетіти додому, в улюблений Київ. Я ніколи не могла подумати, що на день народження я буду загадувати падіння і капітуляцію якоїсь держави", - написала журналістка.

Дружина футболіста наголосила, що до цього всі її бажання збувалися, тому вона вірить, що нові не стануть винятком. Також вона заявила, що в неї зараз є все для щасливого життя – коханий чоловік, донька, робота та здорові близькі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Хочу подякувати всім, хто попри важкий час знайшов хвилинку для привітань", - додала Влада Седан.

Раніше ми писали про те, що Влада Седан показала, як донька від Зінченка "тягає" її дорогі речі: "Шарлотта стайл"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Зінченка Влада Седан "закрила рота" українцю після відпочинку на воді: "Зараз не час"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Зінченка з "Арсеналу" Седан показала, як ходить з двома хрюкаючими "бульдозерами": "Найкраще кардіо"