Популярна українська телеведуча, зірковий тренер шоу "Зважені та щасливі", подружка активістки за права жінок Маші Єфросініної, а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська продовжує дивувати своїх шанувальників у мережі Instagram, де має понад 580 тисяч передплатників.

На цей раз Марина поділилася результатами роботи зі своїми підопічними, вже є чудові результати.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Марині Боржемській у мережі Instagram.

Stories Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Stories Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Дякую вам мій тренер, за мене. Я вже з вами 10 місяців. Я хотіла саме до вас. Ви мене мотивували. Ви реально фахівець, якому я спокійно довірилася. А я ж ленива була до тренувань. Я не знаю як так, але ви Мариночка, чарівниця", - пише дівчина Ілона, яка займається за програмою Марини Боржемської.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Марина продовжила розповідати про вирішення такої проблеми, як "аб'юз" - фізичне та психологічне насильство. Спочатку завжди дуже складно... потрібно бути готовим до інших умов, до комфорту - але вже до власного простору, який можна будувати самостійно. Важливо вчасно поставити крапку і не намагатися утримати те, на що вже не вистачає сил.

Нагадаємо, Марина Боржемська допомогла українцям прибрати зайве без стресу та шкоди: мінус 15 кг за три тижні.

Раніше повідомлялося, Вова Дантес зворушився історією українки, яка втратила близького і попросила допомоги: "Маю надію".

Також, ексдружина Узєлкова Боржемська розповіла, як врятуватися від насильства: "Я сказала собі".