Якось недавно Надя Дорофєєва відповідала шанувальникам на найцікавіші питання, включаючи навіть дуже особисте.

Завдяки подібному спілкуванню українці й дізналися, що виконавиця зараз не вагітна... а також те, що попри вік (їй 32 роки) вона все одно хоче дітей. Згодом Ігор Кондратюк згадав, як 17-річна Дорофєєва їздила до США, щоб поборотися за участь в одній групі. А зараз вона розповіла про те, які "спеціальні гості" відвідають її концерт, на початку грудня.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

У минулому житті були б колеги-артисти, а зараз... особливими гостями мого київського виступу стануть працівники енергетичної сфери – супергерої, які прикладають надзусилля, щоб відновити інфраструктуру після ворожих обстрілів і щодня підсвічують наші смисли!", - пише Надя Дорофєєва у публікації.

На знімку вона постала у темному залі, який висвітлює лише її. Надя на відстані витягнутої руки тримає мікрофон, дивлячись зовсім в інший бік, будучи в сірій кофті.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Зараз кожен благодійний концерт дуже важливий!", "Сонце, я не зможу до тебе приїхати на твій концерт, у мене в Німеччині свій концерт", "Надя, впевнена, що це буде як завжди на висоті!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Надю Дорофєєву звинуватили у співпраці з РФ, почувши пісню в Криму: "Досі..."

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва знайшла спосіб боротьби з нахабними сусідами, знадобиться другий дриль: "Доброго ранку..."

Знай.ua писав, Ігор Кондратюк показав, як 17-річну Дорофєєву роздягали очима американці на кастингу: "Палити на мої сідниці"