Відома співачка Тоня Матвієнко донька народної артистки України Ніни Матвієнко та дружина Арсена Мірзояна радує шанувальників не лише на сцені та не лише піснями.

Цього разу Тоня вирішила в своєму сторіс Instagram показати, як можна вийти зі скрути якщо раптом вимкнули світло, телефон розрядився, а повербанка під рукою нема.

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Тоня показала, що для того, аби телефон зарядився слід мати під рукою три батарейки. Одну доєднати до однієї "вилки" іншу до другої, та притиснути третьою. На відео телефон почав приймати заряд.

Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як зарядити телефон, якщо нема світла - прокоментувала Тоня своє відео.

Потім дівчина показала свою маму, яка прикрасила будинок електричними гірляндами, та свічками, та не лякається тому, що вимкнули електрику. У сторіс Тоня показала свою маму.

Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко знаходиться в Британії, куди виїхала після широкомасштабного нападу росії на Україну. Жінка живе зі своєю донечкою вдалині від чоловіка та часом публікує цікаві відео, де розповідає про життя-буття британців та свої митарства.

Нагадаємо, ми писали, що Тоня Матвієнко показала чарівну дівчинку, яку народила ще у 17 та не від Мірзояна.

Як повідомляв "Знай.ua" Тоня Матвієнко зцілила байдужість голосом і достукалася до британців: "Оздоровлює, навіть простір".

Також "Знай.ua" інформував, Тоня Матвієнко похвалилася своєю бойовою мамою, яка вирішила перемогти ворога піснею: "Мій дух сильніше за ці ракети".