Передбачаючий майбутнє пророк на прізвисько "Живий Нострадамус" виніс свій вердикт чемпіонату світу з футболу, заявивши, що передбачив як Covid-19, так і смерть королеви Єлизавети II.

Атос Саломе з Дивінополіса, Бразилія, дав свій прогноз на турнір у Катарі, назвавши лише п'ять команд, які мають шанси на вихід у фінал, та дві, які справді туди потраплять.

Його бачення приходить після того, як він стверджує, що передбачив деякі з найбільших глобальних подій за останні кілька років, заробивши компаньйонів для французького астролога Нострадамуса, який передбачав події далеко в майбутньому ще за його життя.

Нострадамус, кадр з YouTube
Нострадамус, кадр з YouTube

В інтерв'ю Daily Star Sport Атос сказав: "В епізоді "Сімпсонів" 2011 року Гомер Сімпсон читає журнал із вирішеними кросвордами, і в одній із пропозицій написано "Бразилія - ​​чемпіон з гексакаму", але він не згадує, що бути ігри в Катарі Люди дуже довірливі, він вважається одним із найбільших телесеріалів і викликав суперечки, зробивши кілька вірних прогнозів протягом десятиліть. Зокрема, я не відчуваю, що Бразилія може бути гекса, я вірю, що вони можуть бути у фіналі, а не чемпіоном. .

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Атос Саломе обрав фіналістів ЧС-2022 Фото: instagram.com/athos_salome
Атос Саломе обрав фіналістів ЧС-2022 Фото: instagram.com/athos_salome

"Аналізуючи каббалу за роком проведення ігор 2022, датою початку та літерами назв країн, у яких гратимуть, ми можемо знайти у фіналі Аргентину, Бразилію, Бельгію, Францію та Англію. Ми бачимо кубкову суперечку між країною танго (Аргентиною) та країною Центральної Європи (Франція)".

Передбачивши, що Аргентина та Франція візьмуть участь у фіналі 18 грудня, Атос попереджає лише за кілька днів до початку турніру.

Він сказав: "Через велику кількість випадків COVID-19, яка знову збільшилася після появи нових підваріантів Omicron, BQ.1 і XBB, які більш трансмісивні та стійкі до вакцин. Все знаходиться під загрозою і може знову змінити хід ігрових ставок. сподіватися і молитися, щоб не було аварій і літаків, що падають з неба".

Оскільки Франція знаходиться у групі D, а Аргентина — у групі C, пара виявиться на різних сторонах жеребкування, якщо вони обидві виграють свої групи. Турнір розпочнеться з Катару та Еквадору у неділю (20 листопада).

Збірна Франції, фото: REUTERS
Збірна Франції, фото: REUTERS

Нагадаємо, що Віктор Вацко наїхав на УПЛ через жахливі трансляції, як на старі телефони: "За це взяли 1,6 млн доларів?".