Чемпіонат світу розпочнеться у неділю, 20 листопада, коли господарі Катар зіграють із Еквадором у першому матчі турніру.

Оскільки найкращі гравці світу з'їжджаються на Близький Схід для участі у турнірі, деякі зірки будуть змушені спостерігати за грою з дому після того, як пропустили матч через травму. Через літні температури в Катарі чемпіонат світу вперше проводиться в середині сезону, що, на думку деяких експертів, сприяло збільшенню кількості травм гравців.

Маючи це на увазі, ось короткий виклад гравців, які пропустили чемпіонат світу через травму.

Футбол, фото з вільних джерел
Футбол, фото з вільних джерел

Джованні Ло Чельсо

Колишній півзахисник "Тоттенхем Хотспур" не зіграє за збірну Аргентини на чемпіонаті світу після операції з лікування травми підколінного сухожилля, отриманої у грі за "Вільярреал". Тим не менш, Пауло Дібала з "Роми" оговтався від незвичайної травми, яку він отримав ще у жовтні, якраз вчасно, щоб бути включеним до складу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Алексіс Салемейкерс

Вінгер "Мілана" Алексіс Салемакерс також не візьме участь у чемпіонаті світу після того, як його виключили до кінця року. Бельгійський футболіст отримав серйозну травму коліна ще у вересні, і очікується, що він повернеться не раніше січня.

Бен Чілуелл

Бен Чілуелл був у черзі на місце у збірній Англії на чемпіонаті світу, перш ніж отримав травму підколінного сухожилля, граючи за "Челсі" проти "Динамо Загреб" на початку місяця. Крайній захисник був схвильований, коли пішов з поля, перш ніж залишити "Стемфорд Брідж" на милицях.

Чемпіонат світу 2018, збірна Франції, кадр з трансляції
Чемпіонат світу 2018, збірна Франції, кадр з трансляції

Н'Голо Канте

Франція також залишиться без Н'Голо Канте, який був гравцем команди, яка виграла попередній чемпіонат світу у Росії. Канте був виключений до нового року після того, як він також переніс операцію з виправлення травми підколінного сухожилля, на яку він страждав.

Марко Ройс

Німецький півзахисник Марко Ройс знову пропустить шанс виступити на великому турнірі після того, як не зміг оговтатися від травми кісточки, яку він отримав, граючи за дортмундську "Боруссію".

Джорджініо Вейналдум

Хоча Маттейс де Лігт оговтався від травми паху якраз до виступу за збірну Нідерландів, Луї ван Гал залишиться без Джорджіньо Вейналдума. Колишній півзахисник "Ліверпуля" зламав ногу, граючи за "Рому" ще в серпні, і очікується, що він повернеться не раніше початку січня.

Поль Погба

Поль Погба ще не грав за «Ювентус» із моменту підписання контракту влітку через травму коліна. Зазнавши травми, Погба також не візьме участь у турнірі цього місяця в Катарі.

Поль Погба
Поль Погба

Рікардо Перейра

Рікарду Перейра став третім гравцем збірної Португалії, який пропускає турнір через травму. Перейра ще не грав ні за клуб, ні за збірну цього сезону після травми ахілла в серпні, і наразі він не має дати повернення.

Садіо Мане

Садіо Мане став останнім гравцем, якого виключили 17 листопада ввечері, незважаючи на те, що спочатку його було включено до складу збірної Сенегалу на турнір. Зірка мюнхенської "Баварії" була змушена залишити поле через травму ноги під час домінуючої перемоги його команди над бременським "Вердером" минулого тижня, всього за кілька днів до остаточного визначення складів.

Мікель Оярзабаль

Виключивши зі своєї команди низку висококласних гравців, бос збірної Іспанії Луїс Енріке також залишиться без вінгера Мікеля Оярсабаля. Гравець "Реал Сосьєдада" нині близький до одужання після розриву хрестоподібної зв'язки, через яку він не грав із березня цього року.

Чемпіонат світу з футболу в Катарі повинен пройти з 21 листопада по 18 грудня 2022 року
Чемпіонат світу з футболу в Катарі повинен пройти з 21 листопада по 18 грудня 2022 року

Нагадаємо, що Віктор Вацко наїхав на УПЛ через жахливі трансляції, як на старі телефони: "За це взяли 1,6 млн доларів?".