4-й випуск романтичного проєкту "Холостяк" на СТБ запам'ятався багатьом телеглядачам, адже дівчата виходили зі своєї зони комфорту.

Дехто вибивав із цієї зони й холостяка Алкеса Топольського. Адже наприклад Марина буквально осідлала чоловіка, задушивши його поцілунками.

Дівчина пішла б і далі просто поцілувати, але Топольський вчасно зупинив її, сказавши, що їм не варто поспішати з цим.

@linaalexanina

Дивись холостяка за посиланням у профілі)#холостяк #холостяк2022

♬ оригінальний звук - Linaalexanina

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Інша учасниця – Саша, теж не втрималася від свого першого поцілунку із холостяком. Він стався в танці і був не менш пристрасним, ніж із Мариною.

А що ж є фавориткою багатьох українців Саша Мудра? Вона присікла перший поцілунок на проєкті ще в 3 випуску шоу. Дівчина вилила душу у соцмережах. Вона зазначила, що їй не хотілося вестись на дешеві провокації дівчат та виконувати різні дурні завдання.

"Насамперед я ціную власну гідність і ніколи не опущусь до того рівня, щоб принижуватися заради того, щоб бути з чоловіком. Жоден чоловік цього не вартий. Важливо поважати себе і приймати з любов'ю, а не навпаки, шукати в собі недоліки і транслювати це оточуючим", - зазначила Олександра Мудра.

Олександра Мудра, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Олександра Мудра, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Зазначимо, що фіналом 4-го випуску стала поява всіх учасниць без макіяжу на церемонії троянд. Олександра не залишила і цей момент поза увагою:

"Бути без мейка перед чоловіком, який мені подобається, для мене природна справа. Сексуальність - це не про те, як ти виглядаєш, це про твій внутрішній стан і енергію, яку ти несеш у собі. Я вдячна своїм батькам за мої гени, і також вдячна собі, що вмію включати мозок і не звертати уваги на тренди пластичних операцій тощо."

У 4 випуску шоу "Холостяк" залишили Оля (з короткою стрижкою) та Аміна.

Нагадаємо, що Олександра Мудра обрала іншого з шоу "Холостяк": Алекс Топольський зачекає, поки поряд такий чоловік.

Раніше ми повідомляли, що "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як його побили через дівчину.