28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

25 листопада на телеекранах вийде п'ятий випуск... хлопець продовжує розповідати про себе на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Але й дівчата не зупиняються в тому, щоб розкритися перед Алексом повністю... так, наприклад, Вікторія розповіла про свої переваги "кіно".

"Холостяк", фото: Telegram
"Холостяк", фото: Telegram

"Ні, ну ми не будемо запитувати вас про ваші уподобання. Але питання для гри зі своїми друзями "Правда чи дія" можете запам'ятати", - йдеться на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Ми писали про "кіно", проте одразу не уточнили, що вона розповіла про фільми для дорослих.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мені подобається дивитися кіно для дорослих, де є священики. Боже мій. У них такі гарні ці... ряси", - каже Вікторія перед Топольським та двома іншими учасницями.

Алекс одразу ж заявив, за кадром, що нудно з нею не буде.

Вікторія з "Холостяка", скріншот: Instagram
Вікторія з "Холостяка", скріншот: Instagram

"Вікуля, так подобається мені", "Ніх.. собі. Піду я в Google, подивлюся, що там за священики", "Складається таке враження, що всі дівчата прагнуть просто перемоги, в жодній з них не бачу іскри до холостяка", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, як познайомився з продажем "заборонки": "Залишився без прибутку"

Як повідомляв "Знай.uа", Адріано Челентано допоміг Даші Ульяновій з "Холостяк 10" зачарувати чоловіків: привабливі рухи

Знай.ua писав, гаряча блондинка Рита Бум з "Холостяка" ніжно пригорнулася до невідомої красуні: "Котик..."