Антоніна Матвієнко від початку повномасштабного вторгнення знаходиться за кордлном. Жінка жила в декількох країнах, але найбільше їй сподобалось у Великій британії. Проте Тоня не втрачає зв'язок із домом, та ділиться лайфхаками, то як зарядити телефон, а тепер - де взяти воду для туалетних потреб.

У своєму сторіс на Instagram, де за співачкою слідкують понад 102 тисячі шанувальників, Тоня показала велетенську вазу для квітів, повнісіньку снігу.

Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Щоб можна було злити воду в унітазі - написала співчка.

Сторіс Тоні Матвієнко. Фото: Instagram
Сторіс Тоні Матвієнко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нещодавно у сторіс Тоня показала свою маму, як та рятується у свічках та гірляндах в своєму домі в Києві. Відомо, що Мірзоян живе разом з мамою Антоніни, то чи не для мами зробила лайфхак дівчина?

Тоня також просвітила українців, та показала, що для того, аби телефон зарядився без електрики, слід мати під рукою три батарейки. Одну доєднати до однієї "вилки" іншу до другої, та притиснути третьою. На відео телефон почав приймати заряд.

Співачка живе зі своєю донечкою вдалині від чоловіка та часом публікує цікаві відео.

Нагадаємо, ми писали, що винахід століття: Тоня Матвієнко навчила українців, як заряджати мобілку, коли вирубили світло.

Як повідомляв "Знай.ua" Арсен Мірзоян розділив радість із херсонцями, які пережили окупацію росії: "Емоції заважають добирати слова".

Також "Знай.ua" інформував, Арсен Мірзоян політав над Києвом і не забув про Тоню Матвієнко: "Coffee аналоговий".