Популярна українська співачка, акторка, донька мільярдера та співвласник відомої мережі супермаркетів "АТБ" Анна Буткевич, яка нещодавно похизувалася стиглим кавунчиком з приводу звільнення Херсона, продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу співачка заявила, що вона не може радіти снігу через те, що знає, що українським захисникам на своїх бойових постах холодно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Буткевич у мережі Instagram.

Публікація Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Публікація Анни Буткевич, скріншот: Instagram

"Цього року я не люблю дощ, бо вони мокнуть... Цього року я не тішуся жовтим листям, бо їх видно... І зараз я не тішуся снігу, бо їм холодно", - пише Анна Буткевич.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

Крім того, Анна ще й прикріпила свіжий знімок до своєї публікації, де вона у новій цибулі поєднуючи бежеві та сірчані тони. На зірці стьобана байкерська курточка та ділові бежеві штани, також її образ чудово доповнила смілива розпущена зачіска, яка вже встигла відлетіти за вітром.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно актриса Анна Буткевич сама стала глядачкою і побувала на виставі, де найсумніша повість про "Ромео та Джульєтту" заграла новими фарбами. Вона побувала на дуже незвичайній виставі, де актори показали всім відому історію про "Ромео і Джульєтту" з зовсім іншого боку, де юна Джульєтта обрала інше життя - провести її з подружками та вечірками.

Нагадаємо, Анна Буткевич спокусила українців соковитим кавуном та тілом після звільнення Херсона: "Повертаються додому".

Раніше повідомлялося, Світлана Лобода втратила мову через події, яка увійде в історію: "Це шлях до свободи".

Також, Анна Буткевич прийшла в театр випити і поїсти, довкола всі чавкають: "Джульєтта обрала вечірки...".