Дочка відомого актора та гумориста, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача зарядила українців позитивом, співаючи пісеньку про ЗСУ. Відповідним роликом поділилася дружина гумориста Вікторія Ткач на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач частенько радує українців емоційними роликами, головною героїнею яких є маленька Ліза. Дівчинка має неймовірну артистичність, ймовірно, успадкувавши її у зіркового тата.

Юрій та Вікторія Ткач, фото: Instagram
Юрій та Вікторія Ткач, фото: Instagram

Так, цього разу дочка Юрій Ткача виконала пісеньку про воїнів ЗСУ, використовуючи як мікрофон банан. Вийшло дуже весело, а головне - краще за будь-якого заспокійливого.

"Віра у ЗСУ виглядає саме так! Учора їдемо в машині, Лізі каже "мам, знімай мене, треба людей розвеселити! Ми ж і не таке вже переживали, отже, і це переживемо", - підписала відео Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Реакція українців не забарилася.

"Навіть діти знають, що з цими чмонями зроблять наші ЗСУ", "Ох, то цікаве закінчення", "Молодець, зірочка", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Ткача з "Квартал 95" закликала не забувати про те, як дорого коштує свобода: "Не маємо права".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, ми писали, Вікторія Ткач показала, який вигляд у Юри з "Квартал 95" зверху: "Душеньку відкрили".