Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок проти Ентоні Джошуа, зараз є офіційним послом платформи United24 .

Нещодавно Олександр розповідав на весь світ про повномасштабну війну, розпочату росіянами проти України. А також підігрівав увагу, бо співав шикарну пісню із популярними виконавцями про звільнення Криму.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Наразі український боксер поділився потужним роликом, у якому він показав одне зі своїх тренувань у спортивному залі. Він не займається з тренажерами, використовуючи лише гирю та присідання.

"Життя солодке тільки тоді... Коли твоя робота гірка...", - пише Олександр Усик під новим відео.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Все це спортсмен робить у жовто-блакитній футболці з написом "Color of Freedom" (Колір свободи).

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Ти найкращий! Хай прибуде з тобою сила", "Почалася підготовка до Усік-Ф'юрі в лютому?", "Сильно... Начебто так просто, але так тонко", "Цікаво, яка вага зараз?", "Як йому підходить кольорова наша футболка", "Давай, Олександре, покажи у наступному поєдинку свої вміння ще краще", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Усик взяв усі свої пояси, щоб "звільнити" Крим: "Не бійся, скоро скінчиться"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик знайшов з ким об'єднатися, забувши про Ломаченка: "Залучати..."

Знай.ua писав, Олександр Усик нагадав, за що бореться Україна, поки російських фанатів "бомбіт" від правди