Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя знайшов спосіб звернути зброю супротивника проти нього самого та розкрив свій план. Подробиці він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Тополя зазначив, що він та всі учасники групи ще з 2014 року у волонтерстві та активно допомагали воїнам ЗСУ протистояти російській агресії. Продовжили і 2022 року, коли все переросло у повномасштабну війну.

Тарас Тополя, фото: Знай.ua
Тарас Тополя, фото: Знай.ua

Після повернення з фронту музиканти вирішили не просто підтримувати ЗСУ та простих громадян творчістю, а оголосили запуск нового проєкту, який має на меті розвернути зброю окупантів проти них самих. Тарас Тополя зазначив, що участь кожного українця дуже важлива і наближає довгоочікувану перемогу.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Ми оголошуємо про запуск окремого довгострокового проєкту під назвою "Ремонт для ЗСУ". Ми не називаємо фінальну суму збору. Адже це – постійнодіючий проєкт. Чим більше буде зібрано – тим більше танків та іншої техніки буде повернено до ладу. У цьому випадку ваші донати – це снаряди, випущені окупантом з відремонтованої броні. Спільно – розвернемо зброю ворога проти нього самого!", - поділився музикант.

Раніше портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" збирає табір, тільки без танців біля багаття та відпочинку, а щоб допомогти країні: "Зі творцями змін".

Також наш портал інформував, що Alyosha захотіла вилікувати своїм голосом дітей, які пережили стрес через війну: "Казки допоможуть".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."