Українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько якось зуміла прочитати "між рядків" у багатьох розмовах щодо блекауту, пунктів обігріву та всього іншого "про всяк випадок", що повномасштабна війна не закінчиться ні наступного року, ні в тому, що буде після нього.

Виконавиця якось сміялася з Олексія Арестовича, потім ділилася думкою щодо учасників Нацвідбору на "Євробачення-2023". А зараз розповіла про свій настрій, який має занепад... виходячи з відео, опублікованого у Facebook.

Анастасія Приходько, фото: Знай.ua
Анастасія Приходько, фото: Знай.ua

"Такий настрій зараз...", - пише Анастасія Приходько у публікації.

На відео найкоротше розказано історію України XX століття, коли наші люди були змушені виживати через злочинні рішення російських (радянських) правителів.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

"За те, що ми були такими... нас наказали знищити. У нас була земля і худоба. Вони всі відібрали і вигнали нас з дому. Ми садили пшеницю, вирощували дітей, а вони забрали наш хліб і всі запаси їжі, але найгірше, що вони забрали у наших дітей дитинство, наші діти замість солодощів їли коріння, кішок і бур'яни, вони турбувалися, що ми такі волелюбні, тому хотіли стерти нас з лиця землі, тоді нас стало на мільйони менше , але ми вистояли. вистоємо. Ми ж українці", - йдеться у ролику.

Нагадаємо, Анастасія Приходько зізналася, що вони пішли з її життя: "Ще не покрутять біля скроні"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько розповіла, що було у неї з Меладзе до Віри Брежнєвої: "Звичайно, 3 роки"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько не побачила Україну в переможцях "Євробачення-2023": "Вірю в інтуїцію"