Відома в соціальних мережах українська 27-річна блогерка Саша Бо, яка нещодавно показала свої найкращі сторони стрункої фігурки в одному халатику, продовжує робити добро від щирого серця. Справа в тому, що Олександра вирішила допомогти українським діткам, які були змушені через війну виїхати з країни до сусідньої Польщі.

Саша Бо допомагає повернутися діткам до навчання і в цьому їй також потрібна підтримка інших українців, які мають можливість це зробити.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Саші Бо у мережі Instagram.

Опублікувати Саші Бо, скріншот: Instagram
Опублікувати Саші Бо, скріншот: Instagram

"Кілька мільйонів українців вимушено залишили рідний будинок у пошуках притулку за кордоном. Війна не шкодує нікого. Польське місто Myslowice зустріло майже 3 тисячі наших жінок з дітьми. Діти пробують повертатися до навчання, зростати у місцевих садочках, і української літератури катастрофічно не вистачає.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Завдяки вам мені вдалося зібрати кілька ящиків книг українською мовою для дітей віком від 2-х до 14-ти років. І у нас із вами ще 4 дні. Прошу Вас підтримати ініціативу. Книги, які ви прочитали, прошу надіслати мені. Доставку оплачую.", - розповідає Олександра.

Саша Бо. Фото: instagram.com/sashaabo_reserve/
Саша Бо. Фото: instagram.com/sashaabo_reserve/

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно відома співачка Злата Огневич поділилася списком книг, які встигла прочитати під час подорожі до Німеччини, ми тоді виділили книгу доброго друга України Бориса Джонсона "Фактор Черчілля".

Нагадаємо, гаряча блондинка Рита Бум із "Холостяка" ніжно пригорнулася до невідомої красуні: "Котик...".

Раніше повідомлялося, "Зробила за 7 хвилин": лялечка Саша Бо перед дзеркалом здійснила мрію випускниць.

Також, розігріта Саша Бо впала на диван, розтягнувши шикарні ніжки: рятує лише рушник.