Даша Астаф'єва, яка розпочала нову сторінку свого публічного життя, нагадала, чим приваблювала шанувальників.

Відома українська модель телеведуча та співачка Даша Астаф'єва показала, що не втратила шарму та привабливості, попри те, що стала вести нове шоу на Youtube. У сторіс в Instagram дівчина розмістила кадри передачі, у якій позує в шикарному декольте, натираючи морквичку та пританцьовуючи в такт.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Цього разу Даша з'явилася у ефірі у яскравій зеленій сукні, яка туго обтягує шикарну фігуру дівчини. Даша не посоромилася, та відкрито потрусила розрізом декольте поки терла моркву, при чому слухала трек Степана Гіги "Цей сон".

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Даша не так давно започаткувала своє кулінарне шоу, куди запрошує відомих публічних людей, та розпитує їх про життя-буття. Тому користується будь-якою можливістю, щоб заманити шанувальників, та збільшити кількість переглядів.

Також дівчина веде свою сторінку в Twitter, де позиціонує себе як жартівниця та гумористка. Проте найпопулярнішою залишається сторінка в Instagram.

Астаф'єва також цікавиться малюванням та обожнює читати книги. нещодавно вона зізнавалась, що ревнує до книжок, які їй сподобалися.

Нагадаємо, ми писали, що популярна модель та співачка Даша Астаф'єва згадала себе молоду поряд із братом: "Підтягувати хвости".

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва оголила перед українцями стрункі ніжки та душу: "Раніше здавалося...".

Також "Знай.ua" інформував, Даша Астаф'єва розповіла про свою велику брехню: "На цій війні кожен за себе"