В Україну раптово прибув відомий британський мандрівник і телеведучий Беар Гріллс. У мережі почали з'являтися перші кадри.

Кадри з чоловіком почали поширювати різними соціальними мережами.

Автор програми Man vs. Wild - "Вижити за всяку ціну" - був в оточенні шанувальників та камер на одній із АЗС.

Беар Гріллс, скріншот: YouTube
Беар Гріллс, скріншот: YouTube

Поки що невідомо, з якою метою приїхав екстремальний мандрівник до України, і чи планується у нього зустріч з українським урядом, однак є припущення, що він хоче все зафіксувати.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Тобто розповісти світові про те, як сьогодні борються українці з таким злом як Росія, і сфотографувати реалії війни. До речі, можливо, він також приїхав повчитися в українців, як правильно виживати, бо назва програми "Вижити за будь-яку ціну" чудово підходить під сучасні реалії українців.

Беар Гріллс, скріншот: YouTube
Беар Гріллс, скріншот: YouTube

До речі, нещодавно його звинуватили в шахрайстві, назвавши його шоу інсценуванням, і його довелося закрити. У 2019 році він перейшов на стрімінговий сервіс Netflix, де розпочав своє шоу під назвою "Ти проти дикої природи", і пише книги про виживання.

За останні 9 місяців в Україні побувала величезна кількість знаменитостей, мета яких була підтримати нашу країну у війні, яку розпочав путін. Серед них і Анджеліна Джолі, Шон Пенн, Джесіка Честейн тощо. Не тих росіяни захотіли побороти, адже з нами весь світ і справді.

Нагадаємо, що перша леді Олена Зеленська привернула погляди у шикарному костюмі .

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск вирішив нажитися на українцях: 15 доларів з кожного Starlink збагатять мільярдера

Також, десяток висоток чи тисяча квартир: скільки електроенергії зжере новорічна ялинка, яка так хоче встановити Кличка