Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок проти Ентоні Джошуа, зараз є офіційним послом платформи United24 .

Зовсім недавно український боксер ділився потужним роликом, в якому він показував одне зі своїх тренувань у спортивному залі, використовуючи лише гирю та присідання.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Наразі Олександр Усик розповів про зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським та з іншими амбасадорами United24, включаючи Еліну Світоліну та Андрія Шевченка.

"Ми об'єднуємо свої зусилля, щоб зібрати кошти на генератори для лікарень. Сьогодні українські лікарі оперують при світлі ліхтариків. Ми повинні допомогти цим мужнім чоловікам та жінкам робити свою роботу. Роботу, яка рятує життя", - пише Олександр Усик у публікації.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На першому кадрі він постав із главою держави, дивлячись у камеру з усмішками на обличчях.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Судячи по 3-й фото в приміщення дуже холодно", "Прошу закрити коментарі до цього і подібних постів, тому що росіяни роблять нікому не потрібні вкидання", "Не всім добра бажаю, русяни вбиває колір нації, нічого доброго не бажаю", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Олександр Усик показав "гірку" роботу перед наступним боєм: "Ф'юрі в лютому?"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик взяв усі свої пояси, щоб "звільнити" Крим: "Не бійся, скоро скінчиться"

Знай.ua писав, Олександр Усик знайшов з ким об'єднатися, забувши про Ломаченко: "Залучати..."