Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок проти Ентоні Джошуа, зараз є офіційним послом платформи United24 .

Нещодавно український боксер ділився потужним роликом, показуючи одне зі своїх тренувань у спортивному залі. Наразі чоловік, небайдужий патріот, зробив черговий донат на користь відновлення своєї батьківщини.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Всім привіт! Я радий повідомити, що підтримую донатом благодійну платформу Newkraine та її проект з відновлення зруйнованого житла в селі Мощун. Закликаю всіх наших друзів, відомих людей, бізнесу та міжнародних фондів приєднатися та підтримати Newkraine! Україна потребує нашої допомоги просто зараз!", - заявив він.

Село Мощун розташовується у Бучанському районі Київської області... тому не має виникати жодних сумнівів у тому, що цьому населеному пункту справді потрібна допомога.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"А що сам на фронт не пішов. Або простіше щоб інші воювали?", - пише один із користувачів у коментарях.

Там зібралося багато його колишніх фанатів із РФ та Білорусі... які образилися на те, що Олександр підтримав свою Батьківщину.

Нагадаємо, Ф'юрі обіцяє порвати Усика: "Змусив плакати Ентоні Джошуа"

Як повідомляв "Знай.ua", Василь Ломаченко попався в Києво-Печерській Лаврі після обшуків СБУ: "Російський спецназ"

Знай.ua писав, Олександр Усик зустрівся з Зеленським та Андрієм Шевченком: "Лікарі оперують з ліхтариками"