Чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі опублікував у соціальних мережах жартівливе різдвяне фото з боксерами, яких раніше переміг.

Тайсон Ф'юрі опублікував жартівливе фото з боксерами, яких раніше переміг. Про це повідомив Майкл Бенсон у своєму Twitter.

Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube
Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube

Як дітей виступили бійці, яких він перемагав: Деонтей Уайлдер, Ділліан Уайт та Володимир Кличко. Також на фото співвітчизники Ентоні Джошуа та Девід Хей, із якими "Циганський король" не зміг організувати бої.

Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube
Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цікаво, що тут не знайшлося місця Дереку Чісорі, якого Ф'юрі переміг тричі, у тому числі й три тижні тому. Ф'юрі цей колаж, вочевидь, дуже сподобався, і боксер поширив його у своїй сторіс. Тайсон любить глузувати над опонентами, зокрема, Ентоні Джошуа він звинувачує у боягузтві та називає сосискою.

А щодо майбутнього бою з Усиком вже обіцяв порвати того, хто заставив плакати Ентоні.

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Усик зробив те, що розраховує від кожного: "А чого сам на фронт не пішов?".

Як повідомляв "Знай.ua" Іван Редкач показав "соковитий" поцілунок Зеленського в США: "Найдорожчий у світі".

Також "Знай.ua" інформував, Василь Ломаченко визначився з позицією щодо війни, і проводить час із санкційним митрополитом: "Бог це кохання, а не дід з бородою".