Український боксер Василь Ломаченко знову неприємно осоромився на всю країну після нового фото зі скандальним митрополитом УПЦ МЦ.

Новий пост був опублікований на сторінці боксера в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Відразу це викликало хвилю критики з боку шанувальників.

Василь Ломаченко опублікував фотографію з Митрополитом Запорізького та Мелітопольського УПЦ МП Луки. Примітно, що нещодавно проти нього ввели санкції за співпрацю з Росією.

Крім цього, боксер ще залишив і неоднозначний підпис до фото, де торкнувся теми релігії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми не повинні звертати увагу на те, хто дає нам завдання, ми повинні знати, що будь-яка справа тут, на землі, у всесвіті – справа від Господа, і нам належить виконувати її від щирого серця, без залишку. Коли ми так працюємо, ми звільняємося від внутрішнього опору. Тоді кожен наш вчинок стає на користь кожному, починаючи з членів нашої сім'ї, всім, з ким би ми не знаходилися”, – написав боксер.

Це вже не перший подібний конфуз від українського боксера. На початку грудня він опублікував фотографію із Києво-Печерської лаври, де напередодні пройшли обшуки.

Василий Ломаченко, фото: Instagram
Василий Ломаченко, фото: Instagram

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Тобто те, що зараз вбивають наших людей це теж воля твого панове??";

"Навіщо мені посередник! коли я і без нього можу звернутися прямо до Бога! Церква і всі їхні служителі це бізнес! Бог єдиний і кожна людина може звернутися до нього без посередника!";

"Вася! Бог - це КОХАННЯ (у найбільшому розумінні цього слова). А не дід з бородою. Удачі!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Василь Ломаченко попався у Києво-Печерській Лаврі після обшуків СБУ

Раніше повідомлялося, що Василь Ломаченко, перемігши схопився за прапор України, але забув про війну

Також, Василь Ломаченко відмовився критикувати путіна