Повідомляється, що Кріштіану Роналду має пункт у його контракті з "Аль-Насром", який дозволяє йому приєднатися до "Ньюкасла", якщо вони отримають право на участь у Лізі чемпіонів.

37-річний футболіст приєднався до саудівського клубу минулого тижня після розірвання контракту із "Манчестер Юнайтед". Йому не вдалося отримати пропозиції від жодної з провідних європейських команд через його гігантські вимоги щодо заробітної плати, що призвело до того, що він неохоче підписав контракт на 137 мільйонів фунтів стерлінгів на рік з Аль-Насром.

Проте повернення легендарної португальської зірки до Європи може статися раніше, ніж багато хто очікував.

Кріштіану Роналду, скріншот: Youtube
Кріштіану Роналду, скріншот: Youtube

Згідно з іспанським виданням Marca, пункт у контракті Роналду з його новим клубом дозволяє йому приєднатися до "Сороків" на правах оренди, якщо вони забезпечать потрапляння до четвірки найкращих цього сезону.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Дивне застереження є наслідком поглинання "Ньюкасла" консорціумом під керівництвом Саудівської Аравії за 300 мільйонів фунтів стерлінгів у жовтні 2021 року, що створило зв'язок між північно-східним клубом та близькосхідною країною.

"Ньюкасл", що став найбагатшим клубом у світі, може дозволити собі гравців рівня Роналду. І потенційний трансфер може бути на картах раніше, ніж очікувалося, оскільки "Сороки" перебувають у сенсаційній формі цього сезону.

Алекс Фергюсон та Кріштіану Роналду
Алекс Фергюсон та Кріштіану Роналду

Команда Едді Хоу наразі посідає третє місце у Прем'єр-лізі з 34 очками після 17 матчів. Це ставить їх вище, ніж "Ліверпуль", "Челсі", "Тоттенхем" та колишня команда Роналду.

Сам нападник не приховував свого бажання знову грати у Лізі Чемпіонів. Повідомляється, що він хотів піти з "Юнайтед" минулого сезону, коли стало зрозуміло, що вони не забезпечать фініш у четвірці найкращих, і, нарешті, виконав своє бажання у листопаді після полум'яного інтерв'ю з Пірсом Морганом.

Нагадаємо, що 37-річний Кріштіану Роналду повернувся до "Реалу Мадрида" після вильоту з ЧС-2022: Анчелотті радий допомогти.

Раніше ми повідомляли, що син Кріштіану Роналду підписав контракт із "Манчестер Юнайтед", пишається вся родина.