Олександр Усик, звернувся до голови міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха, який розглядає питання повернення російських спортсменів до Олімпійських ігор. Світова спільнота засуджує намір МОК, Усик нагадав про вбивства українських спортсменів та тренерів.

На своїй сторінці в Instagram Олександр Усик звернувся до Томаса Баха, який просуває повернення російських спортсменів до змагань в Олімпіаді попри те, що уряд країни, яку представляють ці спортсмени, вбиває мирне населення іншої країни.

Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/
Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/

Шановний пане Бах, я хочу звернутися до вас. Я український спортсмен; Я виграв олімпійське золото з боксу у 2012 році; Я чинний чемпіон світу у важкій вазі, мене звуть Олександр Усик. Ви хочете дозволити російським спортсменам виступати на Олімпіаді. Збройні сили Росії вторглися в нашу країну і вбивають мирних жителів. Російська армія вбиває українських спортсменів і тренерів, руйнує спортивні майданчики та зали. Медалі, які збираються завоювати російські спортсмени, — це медалі крові, смерті і сліз. Дозвольте побажати мирного неба над вами, міцного здоров’я та щастя. — сказав Усик.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що "снились імена вбитих товаришів": Олександр Усик згадав про жахіття війни.

Як повідомляв "Знай.ua" "буде проблема...": боксер знайшов слабке місце Усика перед боєм з Тайсоном Ф'юрі.

Також "Знай.ua" інформував, Олександр Усик зробив те, що розраховує від кожного.