Багаторазова чемпіонка України, Європи та учасниця Олімпійських Ігор-2016, 2020 Марина Бех-Романчук цього разу вирішила цього разу не показувати те, що багато хто очікував – чудову фізичну форму та пружні форми.

Цього разу дівчина написала серйозну публікацію, в якій пояснює, чому росіяни та білоруси не повинні бути допущені до Олімпіади-2024, яка проходитиме з 26 липня по 11 серпня у Парижі.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Не може бути такого, щоб поки військові та політики цих країн брали безпосередню участь у війні проти України, їхні спортсмени боролися за медалі та прославлення свого народу.

"Спорт не поза політикою. За останні тижні загинуло так багато спортсменів, у тому числі людина, яку я знала особисто! Це спортсмени, які могли далі тренуватися і будувати своє життя... але вони його віддали заради нашої свободи", - пише Марина Бех-Романчук.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вона додала, що в ході цієї війни було зруйновано сотні життів, пов'язаних зі спортом. Постраждали десятки спортивних об'єктів. Хтось змушений тренуватись в інших місцях, перебуваючи у пошуку бази за межами України.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Марина запропонувала всім тим, хто говорить про спорт "поза політикою", наприклад, відвідати Бахмут, щоб потренуватися на базі, де вона колись була особисто. Або поїхати до Харкова, сходити на тренування до басейну.

"Коли самі спортсмени світового рівня про це кажуть - аргументів проти цього твердження не може бути", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, ідеальне тіло у купальнику: чемпіонка Марина Бех стала мотиватором для українок, а у чоловіків потекли слинки

Як повідомляв "Знай.uа", чемпіонка Марина Бех-Романчук показала, як "прокачує" спортивну попу: "Булочки зі сталі"

Знай.ua писав, спортсменка Марина Бех-Романчук позасмагала в купальнику посеред снігу, чоловік не витримав: "Найкрасивіша"