Відома українська фехтувальник Ольга Харлан якось розповідала в кількох інтерв'ю про себе, про особисте життя і про те, як її особисто торкнулася повномасштабна війна, розпочата росіянами.

Наразі дівчина поділилася важкою фотографією, на якій постала зі своєю бабусею. Останньою фотографією... Ольга зазначила, що вона була зроблена близько двох тижнів тому, коли їй вдалося з'їздити додому.

Ольга Харлан, фото: Instagram
Ольга Харлан, фото: Instagram

"Ранкове фото, я у своїй безглуздій піжамі, бабуся з зачіскою зробленою мною і трохи усмішки на наших обличчях. Але бабусі було дуже боляче. Сьогодні її не стало. Спогади про неї, це неймовірне кохання, величезна підтримка , дуже веселі історії з мого дитинства та багато іншого, що залишиться в моїй пам'яті назавжди. Назавжди в наших серцях", - пише Ольга Харлан у публікації.

Знімок зроблений у чорно-білих тонах. Внизу навіть можна побачити собачку, яка спостерігає за пенсіонеркою та спортсменкою.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Ольга Харлан, фото: Instagram
Ольга Харлан, фото: Instagram

"Олю, бережіть цю світлу пам'ять. Це те, чого ніколи не забути. Співчуваю і розумію ваш біль", "Як добре, що ви встигли до неї приїхати до того, як вона пішла", "Ви дуже щаслива людина, яка до такого віку бачили, могли обійняти свою бабусю", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Ольга Харлан пояснила, чому батьки 8 місяців живуть у підвалі, поки вона в Італії.

Як повідомляв "Знай.uа", "Прощавай, мій пухнастий": Ольга Харлан розповіла про тяжку втрату, 10 років прожив у родині

Знай.ua писав, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан поїхала в Нью-Йорк заради Різдва з красенем-італійцем: затишніше, ніж вдома