Популярна українська співачка, яка розпочинала творчу кар'єру як солістка гурту "Время и стекло", а також колишня дружина музиканта та стендап-коміка Володимира Дантеса, Надя Дорофєєва якось подарувала своїм шанувальникам приємну несподіванку.

Про це стало відомо завдяки публікації співачки у соціальній мережі Instagram, де за її життям та творчістю стежать понад п'ять мільйонів людей.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"РЕЛІЗ #raznotsvetnaya 18 лютого! АААААА. Стань першим, хто його почує! Для цього потрібно: Пройти за посиланням в шапці профілю, Вибрати і натиснути на будь-який майданчик, Вказати свою пошту. Готово! Мій новий трек автоматично з'явиться у тебе в медіатеці 18 числа" , - пообіцяла дівчина у лютому минулого року.

Повідомлення вона супроводжувала знімком, на якому позує голяка, прикрившись тільки сукнею, яку вона зав'язала на шиї та плечі, як плащ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

«Це ти там без білизни?», «Надя, ти прекрасна, рахуємо дні до релізу», «Надяяяяя! Яка ж ти нереальна! А реліз шалено чекаємо. Різнобарвні гріхи», «Чекаємо 18 лютого щоб почути повний трек, останні кілька днів ця тільки ця пісня в голові», «Їж щось, мала» , - коментують побачене шанувальники Дорофєєвої.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва з паперовою склянкою спустилася в метро, ​​важкі часи прийшли: "Як бомж".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва зізналася в залежності, це страшніше за алкоголь і цигарок: "Палець офігел".

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва взялася за гаряченьке в Європі, згадавши Україну: "Вдягається, як бомж".