На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка є щасливою матусею трьох дітей, якось з'явилося повідомлення.

На опублікованих знімках вона на відпочинку у Франції разом зі своїм чоловіком, провідним та продюсером Юрієм Горбуновим і навіть не підозрювали про майбутню повномашстабну війну.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram

На опублікованих відеокадрах Осадча з чоловіком милуються краєвидом з Ейфелевою вежею та п'ють шампанське у номері з балконом на Єлисейських полях.

"Наша святкова втеча до Парижа, наші 5 років шлюбу пам'ятатимемо такими" , - підписала вона ролик.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У коментарях передплатники захопилися відпочинком зірки шоу-бізнесу та свіжістю стосунків після кількох років шлюбу.

"Гарнюні. Привіт. Любуюся вашою парою. Ви молодці. Окреме спасибі за цей пост, бо мої спроби потрапити до Парижа знову зірвалися, тому приємно подивитися хоч з посту!", "Вітаю, милі! Бажаю вам таких "по 5" ще щонайменше 10... у такій же атмосфері», «Світу, добра і злагоди Вашій родині!», «Цінуйте та бережіть один одного!" , - Пишуть фанати.

"Ви як завжди чарівні", "Якби тільки той Ейфель знав, що світ праці його визнав. Стоїть міцна залізна вежа, а на підлозі весь одяг. Тому що у свою першу п'ятирічку, Юра Катрусі гладить щічку. У місті вічного кохання, доводить кохану до зітхання" , - додають шанувальники пари.

Горбунов і Осадча. Фото: скріншот youtube
Горбунов і Осадча. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що Катерина Осадча захотіла здатися, але знайшла причину жити: "Не бачили іншого виходу".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча дорікнула Михайлу Поплавському у відсутності кордонів зі студентками: "Йдемо і далі продовжуємо".