Колишню зірку WWE було помічено в Мельбурні, Австралія, нещодавно на зйомках свого майбутнього фільму "Ріки Станіцьки" — і вдягнув кілька традиційно жіночних нарядів.

Сіна був одягнений у чорну футболку; коротку чорно-білу картатую спідницю; високі панчохи та чорні шкіряні туфлі на шнурівці.

"Ріки Станіцьки" - комедія режисера Пітера Фарреллі, яка розповідає про трьох друзів, які розіграли витівку, підпалили будинок. Потім підлітки створюють фальшивого персонажа, якого звинувачують у своїх діях.

Протягом наступних двох десятиліть тріо використало брехню, щоб вийти з делікатних ситуацій, поки одного разу їм не довелося найняти актора, щоб він зіграв Станицького.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зак Ефрон та Вільям Х. Мейсі допомагають доповнити акторський склад. Дата релізу ще не призначена. написав у Твіттері про свій ентузіазм щодо фільму 1 лютого.

"Окрім того, що ми раді допомогти втілити цих персонажів у життя (як на екрані, так і за кадром) з неймовірним акторським складом, наш режисер, продюсери та партнери @AmazonStudios @primevideo", - написав зірка "Миротворця" .

Минулого року актор "Загону самогубців" розповів британському GQ про переключення кар'єри з рестлінгу на акторство

"Слово "Голлівуд" оточене такою містикою та блиском. Якщо ви вмієте робити одне, а потім переходите до іншого - насправді це звучить так само, але це зовсім інше", - сказав він.

Нагадаємо, що Міла Куніс, Джекі Чан, Адель та інші: Юрій Горбунов показав, як світові зірки підтримують Україну.