Тайсон Ф'юрі висунув ультиматум супернику в надважкій вазі Олександру Усику, оскільки табори обох бійців продовжують вести переговори про бій.

Після чотирьох місяців переговорів Циганський король опублікував в Instagram історію, в якій запропонував своєму супернику в надважкій вазі 30 відсотків величезного бойового гонорару. Ф'юрі поставив на угоді таймер зворотного відліку, заявивши, що він зніматиме один відсоток за кожен минулий день.

Ф'юрі відхилив останню пропозицію Усика про угоду "60/40 на користь переможця" і стверджує, що володар титулів WBA, IBF, WBO та IBF у надважкій вазі коштує лише 30 відсотків бойового гаманця.

Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube
Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube

Циганський король направив своєму супернику ультиматум, щоб він погодився на поділ 70-30 або дозволив Усіку битися з обов'язковим претендентом WBA Даніелем Дюбуа.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я бачу всі ці розмови про боксерські бої , - сказав Ф'юрі на відео, яке, мабуть, було знято ним самим під час прогулянки торговим центром. - Вони хочуть 50 відсотків, Усик і таке інше, Тайсон скупиться. З моєї точки зору, Усику, ти і твоя команда коштуєте 30 відсотків. Ви або берете це, або залишаєте це.Якщо ви не хочете, йди і бійся з Даніелем Дюбуа і отримаєте кілька мільйонів доларів.Якщо ти хочеш заробити справжні гроші, приходь і бійся з Циганським королем."

Тайсон Ф'юрі, кадр з відео
Тайсон Ф'юрі, кадр з відео

Промоутер Усіка Алекс Красью розповів iD Бокс, Що Циганський король просить занадто багато грошей і у нього є теорія, згідно з якою британський суперваговик не хоче проведення об'єднавчого бою.

Нагадаємо, що бій Олександра Усика з Ф'юрі під загрозою зриву: Тайсон хоче більше грошей.

Раніше ми повідомляли, що "Буде проблема...": боксер знайшов слабке місце Усіка перед боєм з Тайсоном Ф'юрі