Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Минулого року він вдруге здолав Ентоні Джошуа. Зараз він має змогу здолати Тайсона Ф'юрі, оскільки бійці нарешті домовилися про умови поєдинку, який пройде 29 квітня на "Уемблі".

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Нещодавно Тайсон Ф'юрі виступив з ультиматумом перед українцем, заявивши про необхідність розділити гонорар 70/30, де менша частка йде Олександру. При цьому Усик нібито за кожен день затримки втрачатиме відсоток, який міг би отримати.

Проте це не зупинило нашого боксера. Навпаки, він сам виступив із пропозицією до Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я приймаю твою пропозицію 70 на 30, але ти обіцяєш пожертвувати Україні мільйон фунтів одразу після бою. І за кожен день твоєї затримки ти заплатиш 1% зі свого гаманця українцям. Домовилися?", - зазначив Усик.

Це дуже сподобалося фанатам боксу зі всього світу, які швиденько поміняли свого фаворита та захотіли, щоб саме українець переміг.

Чи справді бійцям вдасться домовитися за поєдинок 29 квітня – дізнаємось лише згодом.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі поставив ультиматум Олександру Усику: "Ти і твоя команда коштує 30 відсотків"

Як повідомляв "Знай.uа", бій Олександра Усика з Ф'юрі під загрозою зриву: Тайсон хоче більше грошей

Знай.ua писав, Олександр Усик присоромив главу МОК, через бажання повернути спортсменів з Росії до міжнародних змагань: "Медалі крові, смерті і сліз"