Відома спортивна журналістка Дар'я Савіна взяла інтерв'ю у дзюдоїстки Дарії Білодід. Там дівчина розповіла про події, що зараз відбуваються в Україні, і як вона це переживає.

Інтерв'ю відбувалося в онлайн форматі за допомогою прямого ефіру в соціальній мережі Instagram. Тепер його може подивитись кожен, адже Даша Савіна його зберегла.

Дар'я Білодід, фото з Instagram
Дар'я Білодід, фото з Instagram

24 лютого спортсменка прокинулася о 6-й ранку, як і багато хто. Всьому виною вибухи у Києві. У неї запитали, що вона зробила насамперед, і про що подумала.

"Я живу за містом останній рік, це в передмісті Києва, і я сплю. О п'ятій ранку мене піднімає мама, каже: "Даша, збирай речі, ми їдемо". У мене просто був шок, я не могла в це повірити до останнього. . Тому що новини були ще за тиждень до цього, але ніхто в принципі серйозно до цього не ставився", - почала розповідь Дар'я Білодід.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дар'я Білодід, фото: Instagram
Дар'я Білодід, фото: Instagram

Вона за п'ять хвилин зібрала валізи і вони сіли в машину. Поїхали у бік західної частини України.

"Наступи почалися з боку мого будинку, з боку де я живу, і було страшенно страшно. Я почала плакати" - продовжила спортсменка.

Хоч вони й виїхали о 5:30 ранку, біля заправок було безліч машин, а також поступово збиралася пробка на трасі.

Дорога до Ужгорода зайняла приблизно 20 годин, і весь цей час вони переживали, бо будь-якої миті могла прилетіти бомба чи ракета. Страх, що не доїдуть.

Нагадаємо, що неймовірна Дар'я Білодід обдурила українців, натякнувши на оголену: "Виглядає так...".

Раніше ми повідомляли, що дзюдоїстку Дар'ю Білодід засудили за короткі шорти, які нічого не приховали: "Війна, а ти гуляєш без трусиків".