Відома українська ведуча ТСН на "1+1" Алла Мазур поділилася тяжкою новиною на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Її батько Григорій Франкович помер... за два роки після того, як журналістка втратила маму (2021).

Алла Мазур, instagram.com/allamazurofficial
Алла Мазур, instagram.com/allamazurofficial

Алла Мазур написала велику публікацію і почала її слова, що батько для неї був неймовірною "гордістю". Він навчив її максималізму в кар'єрі, оскільки особисто працював до останнього пацієнта у черзі. А ще жінка згадала, що як би дивно це не звучало, саме батько навчив її смажити картоплю, а не мама.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

"А ще ти терпляче переносив мої експерименти та "блискучі ідеї". Ти так само погодився на мою ідею і зараз, наприкінці 2022-го. Я купила нам усім святкові светри і наполягла, щоб ми зустрічали 2023 саме так", - пише Алла Мазур.

Це потрібно було, щоб підняти настрій у ході повномасштабної війни. І тоді ще телеведуча не знала, що Новий Рік 2023 вони зустрічають разом востаннє... хоча збудували стільки планів на літо.

Скрін, Instagram Алла Мазур
Скрін, Instagram Алла Мазур

У чоловіка трапився інсульт. Алла годувала його з ложечки, вірила в те, що ще можна поліпшити ситуацію. Однак "хепі-енду" не відбулося. Тепер їх вся родина плаче, хоча чоловік нарешті возз'єднався зі своєю дружиною на небі.

Нагадаємо, зірка ТСН Алла Мазур показала злочин путіна та росіян, який не стертиме часом: "Слухайте, як брешуть"

Як повідомляв "Знай.uа", ведуча на "1+1" Алла Мазур розгадала секрет гарного настрою та поділилася з українцями: "Зараз не в тему..."

Знай.ua писав, що веде на "1+1" Алла Мазур про лють росіян через незламний дух українців: "Фантастичний фільм-катастрофа"