Футбольний чемпіонат "Євро-2012" був аж 11 років тому... тоді його приймала Україна та Польща. Фінальна гра проходила у Києві... були й матчі у Донецьку, на Донбас-Арені.

Наразі з'явилася інформація, що Кабінет міністрів України зміг схвалити план дій щодо закінчення реалізації інфраструктурних проектів, пов'язаних і з підготовкою до "Євро-2012", включно.

Чемпіонат Світу з футболу, скріншот: Megogo
Чемпіонат Світу з футболу, скріншот: Megogo

Згідно постановою №314 від 18 квітня відповідальність за виконання плану дій покладено на Мінінфраструктури, Мінмолоді та спорту, Міносвіти та Держагентство інфраструктурних проектів.

Протягом першого півріччя поточного року передбачено розробку та подання проекту нормативно-правового акта, що включає списання боргів державних та муніципальних підприємств, що виникли за контрактами про безвідсоткові кредити. Їх виділяли, щоб підготувати Україну до фінальної частини Євро-2012.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Футбольний матч. Фото: скрін youtube
Футбольний матч. Фото: скрін youtube

Паралельно передбачено передачу активів та пасивів від Дирекції з будівництва об'єктів до "Євро-2012" у Львові державному підприємству "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького". Ці об'єкти було реалізовано у межах " реконструкції " аеродрому.

І багато іншого, що здебільшого пов'язане з містом Львів.

Нагадаємо, Влада Седан показала, хто ревнує і забороняє їй обіймати Зінченка з "Арсеналу": "Плакатиму"

Як повідомляв "Знай.uа", як виглядає не юна дружина Андрія Шевченка: 44-річна красуня не соромиться навіть купальника

Знай.ua писав, екс- тренер збірної України викликав гравців з чемпіонату РФ: працюватиме з ними заради Євро-2024