Легенда "Манчестер Юнайтед" Нані розповів, що сер Алекс Фергюсон дозволяв своїм гравцям приходити на тренування у нетверезому стані у святковий період.

36-річний вінгер провів шість років, граючи під керівництвом Фергюсона з 2007 по 2013 рік, і виграв чотири титули Прем'єр-ліги завдяки шотландцю.

Алекс Фергюсон та Кріштіану Роналду
Алекс Фергюсон та Кріштіану Роналду

Сер Алекс був добре відомий своїм запальним характером та діловим ставленням під час свого тривалого перебування на "Олд Траффорд". Але Нані вказав на свою готовність заплющувати очі на гравців, які прибувають на тренування "виснаженими" під час різдвяних свят.

А колишня зірка збірної Португалії похвалила Фергюсона за його чудові навички управління персоналом, що дозволили команді "Юнайтед" показати всю свою майстерність і піти вгору

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У розмові з Tribuna Expresso він сказав: "Якби я мав, наприклад, наступний вихідний, я міг би трохи повеселитися... в особливі дні, такі як Різдво або Новий рік - нікого в Англії це не хвилює. Ми грали без перерви протягом усього року. Це була радість, момент розслаблення, інший вид тренування — клоунада. Не брехатиму, мені подобалися вечірки».

Нані залишався в "Юнайтед" ще два роки після того, як сер Алекс пішов у відставку після свого 13-го та останнього титулу у Прем'єр-лізі. Зрештою, він приєднався до португальського клубу Sporting CP в оренду в 2014 році, а в 2015 остаточно пішов з клубу, після чого поскакав по Європі.

Але Нані виділив Фергюсона через те, що він максимально використав його як професійного футболіста.

Нагадаємо, що Кабмін хоче списати борги, пов'язані із Євро-2012: вже й план готовий.

Раніше ми повідомляли, що від Усика вимагають "врятувати" московських попів, взявши приклад із Ломаченком.