Популярна українська акторка, зірка гумористичних шоу "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка днями поділилася рецептом найм'якшої "тропічної" запіканки, сполошила мережу відвертими кадрами.

Цього разу Анна постала оголена перед камерою фотографа, а також розповіла українкам, як треба правильно дбати про себе.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

"Що означає піклуватися про себе? Більшість обмежується доглядом за своєю зовнішністю: фітнес-клуби, салони краси, правильне харчування. Хоча насправді це поняття значно ширше...

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У бажанні врятувати весь світ, не забудьте врятувати себе. На борту літака існує непорушне "правило кисневої маски". У разі надзвичайної ситуації пасажир повинен спочатку надіти маску на себе, а вже потім - на дитину, кохану людину, сусіда поряд. Тоді як у житті ми звикли діяти інакше: зробити так, щоб усім було добре, а вже потім зробити добре собі.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Ігноруючи власні проблеми та бажання, ви відчуватимете розчарування та емоційне виснаження. Ви просто забуваєте наповнювати власні ресурси, зате поспішайте заповнити ресурси іншого. Турбота про себе починається з розпізнавання власних потреб та емоцій. Здоровий егоїзм лише корисний усім.

Гасіть сірники, а не пожежі! Турбота про себе – це систематична звичка. Не треба чекати моменту, коли один запалений емоційний сірник перетвориться на повноцінну пожежу. Гасити його буде важче, та й наслідки будуть серйознішими. Тому цікавтеся собою постійно.", - розповіла Анна Саліванчук.

Нагадаємо, багато фаршу не буває: соковитий пастуший пиріг за рецептом Анни Саліванчук.

Раніше повідомлялося, що українці "знищили" Анну Саліванчук за напівголі танці під час війни: "Ви втрачаєте розум?".

Також, на всі банани майстер: рецепт найм'якшої "тропічної" запіканки від Анни Саліванчук.