Оля Полякова з Машою Єфросиніною часто діляться цікавими фактами про себе у передачі "Дорослі дівчатка".

Цього разу в Instagram Маша Єфросиніна поділилася карами з передачі, у яких Оля Полякова показує, як працює з лицем, щоб виглядати молодою та привабливою.

Оля Полякова. Фото: Youtube
Оля Полякова. Фото: Youtube

Полякова пояснила, що фейсбілдинг – це зарядка для обличчя, яка допомагає тримати м'язи у тонусі. Для підтягнутого овалу співачка виконує три вправи, якими поділилася з глядачами програми.

1. Язик піднімаємо до піднебіння, кінчик його має бути вигнутий і направлений до горла. Висуваємо щелепу вперед, відкидаємо голову назад і витягуємо шию. Робимо так 10-20 разів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

2. Кладемо руки в області жувальних м'язів і притримуємо їх, після чого витягуємо щелепу вперед, імітуючи жувальні рухи з відкритим ротом, а губи витягуючи трубочкою.

Оля Полякова. Фото: Youtube
Оля Полякова. Фото: Youtube

3. Прикладаємо пальці до кругових м'язів очей у тій області, де у куточках з'являються зморшки. Після цього намагаємося сильно примружитися.

"Ти ніби розглядаєш красивого хлопця на сьорфі за кілометр від себе", - прокоментувала вправу Маша Єфросиніна. А Полякова додала, що для того, щоб вправи мали ефект, слід повторювати кожну не менше 10-20 разів.

"Після першого фейсбілдингу болить все обличчя, як крепатура, – каже Полякова. – Головне – багато повторень". —зазначила зірка.

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова розповіла про гіркий досвід: "Закінчилося циститом, запаленням яєчників, двома тижнями в лікарні"

Як повідомляв "Знай.ua" як виглядала донька Олі Полякової багато років тому? Маша наважилася показати ретро-фото.

Також "Знай.ua" інформував, Оля Полякова розповіла, чому вчили росіян 8 років: "Я дихати не могла кілька днів".