Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Зараз на Youtube-каналі Stamina For Sale з'явилося інтерв'ю, в ході якого про тець і тренер Тайсона Ф'юрі, британського чемпіона суперважкої ваги, висловлює свою думку про те, що Олександр Усик не зможе протистояти Деонтею Уайлдеру, американському боксеру, який є найбільш небезпечним суперником для та британця Ентоні Джошуа.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Джон Фьюрі висловив свою думку, що Вайлдер є найсильнішим і найнебезпечнішим боксером з трьох, і він з легкістю переможе як Усіка, так і Джошуа. Хоча чоловік і ненавидить його.

"Він нокаутує. У них немає шансів. Він ударом підніме Усика в повітря, як повітряного змія", - заявляє батько Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тим не менш, Вайлдера нещодавно було заарештовано в Лос-Анджелесі за зберігання зброї без дозволу. Це може вплинути на підготовку та плани на майбутні бої.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

До того ж Джон Фьюрі вважає, що бій між Усиком та його сином не відбувся виключно через те, що українець не хотів виходити на ринг... 29 квітня 2023 року. Проте інші джерела заявляють, що саме Тайсон постійно ставив дивні та досить дикі умови, які, звісно, ​​не можна було підписувати.

Нагадаємо, Олександр Усік потрапив під обстріл на фронті і зарядив з міномета по окупантах: "Поставив усі крапки"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик зізнався, як Володимир Зеленський щодня "пітніє": "Вже чекали люди"

Знай.ua писав, "на захист церкви": від Усика вимагають "врятувати" московських попів, взявши приклад з Ломаченко