Олександр Усик відомий як один із найуспішніших українських боксерів, якому вдалося завоювати звання чемпіона світу у категорії крузервейту (за версіями WBA, WBO, IBO та IBF) та перемогти у багатьох престижних боксерських поєдинках.

Його дружина Катерина дуже публікує будь-які фотографії та відео з подій, пов'язаних з кар'єрою чоловіка, і активно підтримує його в його спортивних зусиллях на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Пост Катерини Усик, instagram.com/usyk_kate1505
Пост Катерини Усик, instagram.com/usyk_kate1505

Але зараз жінка просто не змогла не прокоментувати військовий "клоунський" парад, який відбувся у столиці країни-агресора, 9 травня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У своєму Instagram-акаунті Катерина розмістила Stories, в якій порівняла минулорічний парад, в якому брала участь велика кількість танків... і поточний, коли Червоною площею проїхав лише один Т-34.

І справді, багато людей, а особливо українці, поставили одне просте питання росіянам та їхньому уряду — "чи можемо їм чимось допомогти?". Бо дивно, як швидко, буквально за рік, "друга армія світу" позбавилася всіх своїх танків і літаків (повітряна частина параду була скасована).

Від усієї тієї "величі", про яку завжди кричали пропагандисти, нічого не залишилося.

Катерина Усик, скріншот: Instagram Stories
Катерина Усик, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, дружина Усика пояснила, як боксер опинився в Лаврі поруч із московськими попами: "Кожному потрібен шлях"

Як повідомляв "Знай.uа", "нокаутує, ударом підніме у повітря": Олександру Усику назвали суперника, якого він ніколи не переможе

Знай.ua писав, Олександр Усик потрапив під обстріл на фронті і зарядив з міномета по окупантах: "Поставив всі крапки"