Ексфутболіст "Шахтаря", а нині гравець грецького "ПАОКу" Тайсон висловив можливість свого повернення до рідного клубу.

Йдеться не про українську команду, в якій він провів понад 5 сезонів. А про рідний бразильський "Інтернасьйонал", який він зі скандалом покинув цієї зими.

Тайсон, фото: Instagram
Тайсон, фото: Instagram

Чоловік не відкидає можливості повернутися в майбутньому. Тайсон розмовляв із журналістами після завершення сезону у грецькому чемпіонаті. Йому поставили питання про можливе повернення до "Інтернаціоналу", і він не хотів давати категоричну відповідь.

У своєму інтерв'ю Тайсон сказав: "Я не брешу, якщо мені подзвонять ..."

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Таким чином він натякнув, що якщо "Інтернасьонал" виявить бажання повернути його в команду, він розгляне цю можливість. Гравець має багатий досвід та великий внесок у розвиток команди, коли виступав там раніше, хоч йому вже 35 років.

Тайсон, фото: Instagram
Тайсон, фото: Instagram

Повернення Тайсона до Інтернасьйону може викликати різні реакції серед фанатів та керівництва клубу. Скандал, пов'язаний з його попереднім відходом, може залишити післясмак і певні негативні емоції серед деяких людей.

Тайсон якось заявляв, що відмовився від величезних грошей у "Шахтарі" заради виступу у рідному бразильському клубі. І він навіть був готовий піти на зниження зарплати, щоб зберегти місце у стартовому складі. Але керівництво клубу цього не хотіло. Він також повідомив, що коли він йшов, футболісти влаштували страйк, оскільки їм кілька місяців не виплачували зарплату.

Нагадаємо, українські футболісти побили росіян на зборі в Туреччині - викликали швидку і поліцію .

Як повідомляв "Знай.uа", чемпіонка світу з боксу роздягнеться перед футболістами АПЛ за однієї умови: "Я зайду в роздягальню..."

Знай.uа писав, легенда футболу випадково показав голу дружину всьому світу: "Телефонували друзі..."