"Манчестер Сіті" зумів зробити дивовижний поворот у напружених перегонах і, нарешті, випередив "Арсенал", щоб остаточно здобути чемпіонський титул за кілька турів до закінчення сезону.

На честь нового титулу клуб організував величезну вечірку, на яку футболісти прийшли разом зі своїми партнерами. Зокрема, колишні партнери по команді українця Олександра Зінченка

Де Брюйне з дружиною, фото: Instagram
Де Брюйне з дружиною, фото: Instagram

Однак серед усіх гостей особливо сяяла дружина Кевіна Де Брюйне, про що свідчать фотографії в соціальній мережі Instagram. Вся справа в тому, що Мішель приїхала на святковий захід у разючому та дуже провокаційному вбранні, бо дівчина просто відмовилася від бюстгальтера.

Її вбрання складалося з прозорих матеріалів, а під ним тільки великі голі груди та її деталі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фотографії цієї привабливої ​​жінки миттєво поширилися в інтернеті та викликали жваві дискусії серед шанувальників.

Жінка Де Брюйне, фото: Instagram
Жінка Де Брюйне, фото: Instagram

Жінка Де Брюйне, фото: Instagram
Жінка Де Брюйне, фото: Instagram

Жінка Де Брюйне, фото: Instagram
Жінка Де Брюйне, фото: Instagram

Не можна заперечувати, що дружина Кевіна Де Брюйне не має комплексів. Вона впевнено демонструє свою красу та привабливість навіть попри те, що є публічною особистістю та матір'ю.

Нагадаємо, у "Шахтарі" потирають руки? Ексфутболіст гірників Тайсон хоче повернутися до колишньої команди

Як повідомляв "Знай.uа", чемпіонка світу з боксу роздягнеться перед футболістами АПЛ за однієї умови: "Я зайду в роздягальню..."

Знай.uа писав, легенда футболу випадково показав голу дружину всьому світу: "Телефонували друзі..."