Українського боксера Василя Ломаченка, який колись володів титулами у трьох вагових категоріях, було відсторонено від боксу після свого поєдинку з абсолютним чемпіоном світу Девіном Хейні.

Це рішення було ухвалено Атлетичною комісією штату Невада у США. Статистичний ресурсBoxRecповідомив про це, зазначивши, що усунення Ломаченка триватиме лише до 20 червня.

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

Таке ж рішення було ухвалено щодо самого Девіна Хейні, але термін його усунення на два тижні більший, ніж у випадку українського боксера.

Заради справедливості, варто зазначити, що подібна практика поширена серед американських боксерів після останнього поєдинку. Це зроблено здебільшого для переконання в тому, що здоров'ю спортсменів нічого не загрожує. Після проходження медичного огляду усунення "скасовується" і боксери з командами можуть планувати свої подальші дії.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Це вже не перше усунення, з яким стикається Василь Ломаченко.

Така ситуація виникла й у листопаді минулого року після його поєдинку з американським боксером Джемейном Ортісом.

Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"
Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"

Бій між Ломаченком і Хейні відбувся на арені MGM Grand Garden Arena і тривав повні 12 раунди, завершившись поразкою любителя московських попів.

Нагадаємо, дружина Олександра Усика стала на захист Ломаченка, який знову програв: "Дай Бог..."

Як повідомляв "Знай.uа", навіть футболка з Лаври не допомогла: молитви московських попів не врятували Ломаченка від поразки

Знай.ua писав, Катерина Усик слідом за боксером "передала привіт" окупантам з міномета: "За Україну та Крим"