Артем Федецький, колишній футболіст збірної України, розповів про захоплюючий епізод, пов'язаний із чемпіоном світу в надважкій вазі, Олександром Усиком.

Відомий боксер відвідав передову лінію у Нью-Йорку, Донецької області, про що ми вже писали, де відбуваються бойові дії, і навіть особисто постріляв у російських окупантів.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Артем Федецький поділився цією історією під час інтерв'ю для YouTube-проекту "Брутальний футбол". Він також висловив обурення журналістам, які постійно атакують Усіка з питаннями про його погляди на те, чий Крим... що дуже популярно від 2014 року.

І додав, що Олександр ще до 24 лютого 2022 виявляв патріотичну позицію, чого не зробив Василь Ломаченко — його близький друг, з яким вони, можливо, вже не спілкуються.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Вусика просто заганяли в кут із самого початку, коли все це почалося. "Саня, чий Крим?" Але як він може відповісти, що Крим український, коли його родина там перебуває. під загрозу. Були моменти, коли він навіть не міг її евакуювати, але тепер він відкрито демонструє свою позицію, він поїхав туди, на передову, взяв і вистрілив із танка цими орками", - заявив Федецький.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Артем Федецький наголошує на важливості підтримки Усика в українському суспільстві. Його слова наголошують, що Олександр виявився не лише видатним спортсменом, а й справжнім патріотом.

Нагадаємо, Василь Ломаченко знайшов у боксері "труса", що виграв його, через реванш: "Він розуміє..."

Як повідомляв "Знай.ua", бій з Ф'юрі не пройде? 36-річний Олександр Усик заговорив про завершення кар'єри

Знай.ua писав, Василя Ломаченка відсторонили від боксу після поразки абсолютному чемпіону: що сталося