Відома українська актриса Ганна Саліванчук, яка прославилася завдяки гумористичному скетч-шоу "Одного разу під Полтавою", нещодавно поскаржилася на неприємний інцидент, який стався під час тренувань у спортзалі. За словами 38-річної зірки, у неї з'явився переслідувач.

Спочатку вона поділилася зі своїми передплатниками у Instagram фотографією, на якій позує перед дзеркалом у спортивному одязі. Актриса зізналася, що після тривалої перерви, викликаної зйомками, хворобами дітей та власними проблемами, вона нарешті змогла відвідати тренування. Саліванчук пожартувала, що на даний момент її постать ще далека від ідеалу.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram Stories
Анна Саліванчук, скріншот: Instagram Stories

Проте згодом актриса розповіла досить тривожну історію, через яку вона стала обережнішою з публікаціями контенту в соцмережах. Виявляється, в одному зі спортзалів Києва, де вона займається, з'явився невідомий чоловік, який почав набридливо переслідувати її.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram Stories
Анна Саліванчук, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І це не вперше у житті українських зірок шоу-бізнесу. До цього про таку проблему розповідала Злата Огнєвіч.

Нагадаємо, колишній Мішиної Олексій Тригубенко повідомив про смерть найріднішої жінки: "У мене була найкраща"

Як повідомляв "Знай.uа", Григорій Решетник нарешті розкрив правду про пенсію та квартиру, про яку ніхто не знав

Знай.ua писав, Оля Цибульська розповіла, коли потрібно витрачати гроші на діаманти: "Я більше думаю про зуби"