Відома українська співачка та телеведуча шоу "Він готує, вона керує" Оля Полякова, на шоу з Машею Єфросініною "Дорослі дівчатка" згадала про те, як вона готувалася до побачень, коли їй виповнилося 15 років.

Оля розповідає, що хлопець запросив її на побачення взимку.

"Мене хлопчик запросив на ялинку. Я хочу одягтися. І здається, що весь твій одяг не підходить. Все старе, жахливе, кошмарне. А у мами був сірий шкіряний піджак, дуже класний. На вулиці мінус 23. По коліно снігу. Я надягаю .. Піджак, светр, коротку спідницю, капронові колготки і туфлі. Але ось я йду до нього, вітер такий. Я йду і розумію, що ноги у мене червоні, і вони зледеніли", - поділилася Оля з Єфросініною.

Звичайно, Оля думала, що робить все правильно і що "краса вимагає жертв". Хлопця на побаченні співачка здивувала, проте через сильне переохолодження їй довелося більше двох тижнів провести у лікарні. З того часу співачка стала більш відповідально ставитися до свого здоров'я і тепер ніколи не піде на такі жертви.

Популярні новини зараз
Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Закінчилося це циститом, запаленням яєчників, двома тижнями в лікарні, антибіотиками, уколами. Сьогодні мені навіть не спаде на думку заради когось так жертвувати. Я зараз взагалі не ношу капронові колготки, крім того, як на сцені. Я одягаюсь дуже тепло : термобілизна, штани", - запевнила Машу виконавиця.

Нагадаємо, що учасниця Супермами викликала бурю у суспільстві: сепаратизм, проституція та татуювання позивного.

Також ми розповідали, що серіал "Завдання трьох тіл" на Netflix розриває чарти, поки його продюсер готується до страт .

Раніше повідомлялося, що Полякова між Україною та стейком від захисника Фрідмана обрала вечерю – блогер.