Відомий український комік, друг президента України Володимира Зеленського, керівник "Студії Квартал 95" Євген Кошовий, який нещодавно розповів про плани доньки Варвари здобувати вищу освіту за кордоном, в інтерв'ю Славі Дьоміну "проколовся" на інформації про те, скільки грошей потрібно йому та членам його сім'ї для "нормального" існування під час війни.

Точніше, він не хотів зізнаватись про свої заробітки, і тоді Слава вирішив схитрувати: сказав, що йому співачка МамаРіка зізналася, що в її сім'ї на кожного члена витрачають у середньому 2 тисячі доларів.

Інтерв'ю вже доступне для перегляду у мережі YouTube.

Євген Кошовий, скріншот: YouTube
Євген Кошовий, скріншот: YouTube

Тоді Кошовий не витримав і прокоментував "Дві тисячі доларів – це стандартна сума для сім'ї, яка у шоу-бізнесі", тим самим підтвердивши слова співачки.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Водночас Євген заявив, що зараз його сім'я утримується за рахунок коштів, зароблених до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року. За словами Кошового, у наші дні він використовує заощадження, адже сучасні джерела доходу не такі стабільні, як до війни.

Також Кошовий висловився про те, чи правильно волонтерам заробляти на донатах — він особисто різко проти того, щоби волонтери брали собі "зарплату" із зібраних грошей для військових.

Він підкреслив, що кожен волонтер має роботу, де йому платять зарплату — ось ці кошти і потрібно витрачати на життя. При цьому знаменитість пропонує уряду виплачувати додаткові кошти кожному волонтеру у вигляді надбавок.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Євген Кошовий також поділився досвідом, коли під час його волонтерської роботи з-під його носа викрали чотири фури з гуманітаркою. Фури мали заїхати до Києва, але так і не дісталися місця призначення.

"Ми замовляли продукти харчування, гігієну та медикаменти. І чотири фури просто зникли дорогою і не доїхали до нас. Я не знаю, де вони і як люди з цим живуть", - поділився він.

Нагадаємо, Квартал 95 закидали "тапками" через невдалу пародії на Рівненське ТЦК: "Не такі страшні московські воші, як...".

Раніше повідомлялося, Євген Кошовий з "Квартал 95" розридався перед камерами: не чекав такої події.

Також, худий, високий і з волоссям: українцям показали Євгена Кошового з "Квартал 95" до популярності.